Δεσμευμένο και μάλιστα με σήμανση επικινδυνότητας παραμένει τμήμα της παραλίας στο της Πρέβεζας, καθώς ο χώρος θεωρείται ύποπτος για την ύπαρξη ναρκών από τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη διάρκεια του χειμώνα αποκαλύφθηκαν τουλάχιστον δύο φορές, νάρκες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση του στρατού για την εξουδετέρωση κι απομάκρυνσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, το Μονολίθι είναι μία από τις ωραιότερες και πολυσύχναστες παραλίες της Πρέβεζας και μάλιστα είναι υποψήφιο για Γαλάζια Σημαία, με συνέπεια η δέσμευση της περιοχής να μην μπορεί να συνεχίζεται επ’ αόριστον.

Το θέμα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πρέβεζας ύστερα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» Διονύσης Καλλίνικος.

Ο κ. Καλλίνικος, στην αναφορά του προς το Δημοτικό Συμβούλιο κάνει λόγο για μια εικόνα που αποτελεί δυσφήμιση για την περιοχή, ενόψει της θερινής περιόδου, σημειώνοντας ότι το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από την αρμόδια υπηρεσία του στρατού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης