Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον 11ο τακτικό ανακριτή, ο 21χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι σκόπιμα έπεσε με το αυτοκίνητό του σε άλλους δύο ομοεθνείς του, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας σοβαρά τον άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλοι και συγγενείς των θυμάτων, που από το πρωί βρίσκονταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αποδοκίμασαν έντονα τον κατηγορούμενο αποκαλώντας τον «δολοφόνο». Κατά την έξοδό του μάλιστα από το κτήριο 9, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η ένταση δεν αποφεύχθηκε. Ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο οποίος φερόταν -βάσει καταθέσεων- ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις της, η συνήγορος πολιτικής αγωγής, Γιάννα Παναγοπούλου, τόνισε ότι δικαιώθηκε η άποψη ότι πρόκειται περί ανθρωποκτονίας από πρόθεση και πως καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου ότι ήταν ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια ελιγμού…

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια για την ίδια υπόθεση είχαν προκληθεί και τη Δευτέρα, όταν ο κατηγορούμενος προσήχθη για πρώτη φορά στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα, συγκεντρωμένοι Ρομά επιχείρησαν να τον λιντσάρουν με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ και να περάσουν οι αστυνομικοί χειροπέδες σ’ ένα άτομο, το οποίο όμως αργότερα αφέθηκε ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης:
Αγία Βαρβάρα: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον 42χρονο, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 11:31

Παραδόθηκε ο Ρομά που προκάλεσε τροχαίο με έναν νεκρό στην Αγία Βαρβάρα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015, 14:33

Αναβρασμός στην Αγία Βαρβάρα-Έκαψαν το σπίτι συγγενή του δράστη, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015, 04:00

Καζάνι που βράζει η Αγία Βαρβάρα – Έκαψαν το κατάστημα του δράστη, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 22:52

Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Παρέσυρε και σκότωσε… λάθος άνθρωπο, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 17:28

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης