Προφυλακίστηκε την Τετάρτη η 77χρονη Ρωσοπόντια που κατηγορείται για τον εγκλεισμό της 36χρονης Μαρίας στην Καλλιθέα.

Αντίθετα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 55χρονος ανιψιός της ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έμενε στο σπίτι, όπου ζούσε υπό άθλιες συνθήκες η Μαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απολογία η 77χρονη αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας ότι φρόντιζε 14 ολόκληρα χρόνια την Μαρία που ήταν παράλυτη συνολικά 16 χρόνια.

Ισχυρίστηκε ότι επειδή ήταν καλοκαίρι, την είχε στο μπαλκόνι του φωταγωγού. Εκεί, όπως επισήμανε, λόγω ζέστης κοιμόταν και η ίδια, όπως και η γειτόνισσα, που την κατήγγειλε και η οποία περνούσε τα βράδια στο διπλανό μπαλκόνι.

Η 77χρονη επισήμανε ότι δεν είχε ανάγκη να της γράψει η Μαρία το σπίτι, αφού άλλωστε έχει δικό της, υπογραμμίζοντας πως δεν ξέρει καν τι σημαίνει η υψηλή κυριότητα της οικείας, που είχε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την υπεράσπιση στη δικογραφία δεν υπάρχει κατάθεση της Μαρίας και η 36χρονη κοπέλα φέρεται να ρωτά στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, τι κάνει η 77χρονη.

Όπως υποστήριξε η σημερινή άθλια κατάσταση της Μαρίας οφείλεται στο γεγονός ότι είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος η 77χρονη πρόσθεσε πως η Μαρία δεν μπορούσε να λυγίσει τα πόδια της και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να τη μετακινεί.

Διαβάστε επίσης:

Σύγχρονο Κωσταλέξι στην Καλλιθέα,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014, 12:54

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης