Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας πραγματοποιούν νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (www.energw.gr) ή στη Στέγη Αλληλεγγύης–Μανδηλαρά & Παναγούλη37.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπενθυμίζουμε, ότι εκτός από την εξασφάλιση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, Ελλήνων παραγωγών στην καλύτερη δυνατή τιμή, η δράση μας στοχεύει και στην συγκέντρωση τροφίμων για το “Δωρητήριο τροφίμων” των Εν.Πο.Λ. που υποστηρίζει αρκετές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα! Έτσι, κερδίζουμε σε ποιότητα και τιμή, στηρίζοντας παράλληλα τα ελληνικά προϊόντα, και δίνοντας αξία στο μόχθο του Έλληνα παραγωγού, ενώ ταυτόχρονα, επιτελούμε ένα σημαντικό έργο κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας συμπολίτες μας!

Κατά τη διάρκεια της δράσης στο χώρο διάθεσης των προϊόντων θα συλλέγονται τρόφιμα για το “Δωρητήριο τροφίμων” που στεγάζεται στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37) για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δεκάδων άπορων οικογενειών της πόλης μας (στο ίδιο μέρος συγκεντρώνονται επίσης φάρμακα για το “Ιατρείο Αλληλεγγύης” & τηγανέλαιο για ανακύκλωση)» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης