Κατά της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων τάσσεται, με προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ένας τέως δικαστικός λειτουργός, ο οποίος πλέον ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου.

Ζητεί να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για επαναλαμβανόμενες πανελλαδικές αποχές, υποστηρίζοντας πως είναι παράνομες και αντίθετες τόσο στον Κώδικα Δικηγόρων και τον Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσφυγή του ο τέως δικαστικός λειτουργός και δικηγόρος Δημήτρης Καλουτάς κατηγορεί τους συναδέλφους του πως με τις συνεχείς, επαναλαμβανόμενες ανά εβδομάδα αποφάσεις πανελλαδικής αποχής, έχουν εξαθλιώσει όλους τους οικογενειάρχες, μαχόμενους δικηγόρους και ειδικά αυτούς που έχουν παιδιά και ανεπάγγελτη σύζυγο.

Σήμερα πάντως λόγω μη απαρτίας αναβλήθηκε η γενική συνέλευση των δικηγόρων της Αθήνας στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ, όπου θα ενημερώνονταν για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και στη συνέχεια θα ψήφιζαν ηλεκτρονικά για την περαιτέρω στάση του κλάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης