Στην προσφορά 15 τόνων αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, αξίας 2.000.000 δολαρίων, προχώρησαν ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Cristian Charities-IOCC, την Παρασκευή 28 Ιουλίου στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής.

Η δωρεά ήρθε από τις ΗΠΑ και θα καλύψει μέρος των πάγιων και διαρκών αναγκών των νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, περιφερειακών ιατρείων, πρώην ιατροκοινωνικών κέντρων, αρμοδιότητας της 1ης Υ.ΠΕ. στην Κεντρική και Ανατολική Αττική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Αποστολή» σε συνεργασία και χρηματοδότηση του IOCC και ομογενειακών οργανώσεων των ΗΠΑ υλοποιούν μια σειρά από δράσεις, όπως η παροχή συσσιτίου, φρέσκων τροφίμων, εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς επίσης χρηματοδότηση αναπτυξιακών προγραμμάτων στον αγροδιατροφικό τομέα σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα.

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη της ελληνικής Ομογένειας της Αμερικής και ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του IOCC, τόνισε ότι «Η ‘Αποστολή” με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συμμάχους τους Έλληνες της Διασποράς θα συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσης και ανακούφισης όπου υπάρχει ανάγκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης