Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη αναγνώστης του zougla.gr, ο οποίος, όπως ανέφερε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, πριν από μερικές ημέρες λίγο έλειψε να πέσει θύμα απάτης.

«Τα πάντα ξεκίνησαν όταν, ενώ βρισκόμουν στην περιοχή του Πειραιά, ένας καλοντυμένος κύριος, με ξένη προφορά, με σταμάτησε και μου ζήτησε οδηγίες για να βγει στην Εθνική Οδό. Μόλις τον εξυπηρέτησα προσφέρθηκε να μου κάνει ένα δώρο. Τότε μου εξήγησε ότι εργάζεται σε γνωστό οίκο μόδας και μου έδωσε δύο μπουφάν που έμοιαζαν με δερμάτινα», αναφέρει ο καταγγέλλων και προσθέτει: «Τον ευχαρίστησα και πήγα να φύγω. Τότε, με σταμάτησε. Ισχυρίστηκε ότι θέλει να πάει στην Πάτρα, προκειμένου να πάρει το πλοίο. Ωστόσο, όπως ανέφερε, το προηγούμενο βράδυ είχε χάσει τα χρήματά του στο καζίνο και μου ζήτησε 50 ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν αρνήθηκα, επέμενε, λέγοντάς μου πως μου χάρισε δύο μπουφάν συνολικής αξίας 800 ευρώ και το μόνο που μου ζητούσε ήταν μία μικρή βοήθεια, για να βάλει βενζίνη», αναφέρει το… παρολίγον θύμα και συμπληρώνει: «Πήγα να του επιστρέψω τα μπουφάν και να φύγω, όμως εκείνος συνέχισε να προσπαθεί να με πείσει. Μετά από αρκετή ώρα, εμφανώς εκνευρισμένος κατάφερα να του τα δώσω και έφυγα».

«Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την εμπειρία μου, προκειμένου να είναι υποψιασμένοι οι αναγνώστες σας, σε περίπτωση που τους τύχει κάποιο παρόμοιο περιστατικό», καταλήγει ο αναγνώστης μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης