Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε να προστεθεί σε αυτές που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε βάρος του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά & Αχέροντα.

Η αρχή έγινε με την καταγγελία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για ανάρμοστη, απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά του, κατά τη συνεδρίαση της Θεματικής Ομάδας Εργασίας, με θέμα «Σύγκλιση Συστημάτων Φύλαξης, Εποπτείας, Προστασίας και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών», την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, όταν κινήθηκε απειλητικά προς τον εκπρόσωπο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε η αναφορά στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, που απέστειλε το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης στενών και εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, με την οποία απαιτείται η άμεση ανάκληση και αντικατάσταση του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Κομηνού Θεόδωρου, ο οποίος εγκαλείται για απαξίωση των μελών του Δ.Σ. και των εργαζομένων του Φορέα, προσβολή της προσωπικότητας τους, αφαίρεση του λόγου στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και για υψηλές δαπάνες ως προς τα έξοδα μετακινήσεως και διαμονής του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συνόλου του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης, τονίζεται πως ο κ. Κομηνός, προτρέπει τις γυναίκες εργαζόμενες να μην προβαίνουν σε τεκνοποίηση, διότι, όπως ο ίδιος νομίζει, δυσχεραίνουν τη λειτουργία και το έργο του φορέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το radio-igoumenitsa-892.blogspot.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης