Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun» αναφέρεται στο θέμα της ασφάλειας στην Ελλάδα. Στο ίδιο κείμενο παρουσιάζονται γεγονότα όπως η έκρηξη βόμβας στα Εξάρχεια, οι διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος και η κατάσταση που διαμορφώνεται σε ελληνικά νησιά λόγω των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. 

«Είναι ασφαλές ένα ταξίδι στην Ελλάδα; … Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μια έκρηξη βόμβας στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια, στις 12 Οκτωβρίου και ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αναφέρθηκαν ζημιές σε κτήρια και αυτοκίνητα. Μια προειδοποίηση δόθηκε 25 λεπτά πριν από την έκρηξη, κάτι που επέτρεψε στην αστυνομία να εκκενώσει την περιοχή. Αλλά η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με αναταραχή λόγω της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να έχει γίνει μια σειρά από διαδηλώσεις. Αυτές πραγματοποιούνται στην Αθήνα, στις πλατείες Συντάγματος και Ομονοίας, και οι τουρίστες έχουν προειδοποιηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά τους. Αν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, συμβουλεύονται να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες που δίνονται από τις τοπικές αρχές ασφαλείας» επισημαίνεται στο άρθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ποια είναι η τελευταία συμβουλή σχετικά με τα ταξίδια στη Λέσβο, την Κω και σε άλλα νησιά;» αναρωτιέται η βρετανική εφημερίδα, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν αναφορές για συγκεκριμένους κινδύνους για τους Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης