Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο μετά από αστυνομική επιχείρηση και κατασχέθηκαν συνολικά πεντακόσια τριάντα ένα (531) δενδρύλλια ενώ συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Η επιχείρηση έγινε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν 2 έλληνες ηλικίας 40 και 52 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ για τους δύο έλληνες σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Εντοπίστηκε μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης όπου καλλιεργούντο επιμελώς συνολικά πεντακόσια τριάντα ένα (531) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία και εκριζώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν 9 κινητά τηλέφωνα ενώ σε έρευνες στις οικίες, στις επιχειρήσεις και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν ο 40χρονος και ο 52χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολεμικό όπλο, κυνηγετικό όπλο (δίκαννο), φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες. Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 52χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων πράξεων αλλά και πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης