Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι αποκαταστάσεις των ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης από θεομηνίες, χιονοπτώσεις, πλημμύρες με τη δημοπράτηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 720.000 ευρώ που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Πρόκειται για άμεσα έργα αποκατάστασης, εργασίες ασφαλτόστρωσης και εξυγιάνσεις, όπως επισκευή τοίχων αντιστήριξης, πρανών, οχετών, τάφρων του επαρχιακού οδικού δικτύου των περιοχών Δήμου Αμαρίου, Ρεθύμνης, Φουρφουράς, Χρωμοναστήρι, Ρουσσοσπίτι, Καρέ, Γουλεδιανά, Μύρθιος, Φράγμα Ποταμών, Βολεώνες, Παντάνασσα, Αποδούλου, Μάντρες, Άγ. Κωνσταντίνος, Ρούστικα, Καλονύχτης, Σαϊτούρες, Αρμένοι, Επισκοπή, Αργυρούπολη, Μυριοκέφαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Περιφερειακής Ενότητας, τα έργα αφορούν σε μεγάλη έκταση του νομού και έτσι θα επιλυθούν προβλήματα που απασχολούσαν τις τοπικές κοινωνίες της ενδοχώρας και δημιουργούσαν θέματα, μεταξύ άλλων, και ποιότητας ζωής.

Οι δημοπρατήσεις των έργων θα γίνουν όλες στις αρχές του καλοκαιριού, ώστε να προλάβουν τεχνικά το φθινόπωρο και τα προβλήματα του χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης