Όσο οι ημέρες περνούν άλλο τόσο κορυφώνεται η αγωνία για τις δύο αγνοούμενες στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για την 37χρονη Ντέσι Ιλίεβα, η οποία μάλιστα κυοφορούσε και το πρώτο της παιδί και την 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο γυναίκες, βουλγαρικής καταγωγής, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν στο Ρέθυμνο όπου και ζούσαν παραμένουν εξαφανισμένες για πάνω από μία εβδομάδα.

18 ολόκληρες ημέρες αγωνίας έχουν περάσει από τη στιγμή που εξαφανίστηκε η 37χρονη Ντέσι Ιλίεβα, η οποία εξαφανίστηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου, με την υπόθεση εξαφάνισής της να περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς 4 ημέρες μετά, ο φίλος της και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τα ίχνη της Ντέσι Ιλίεβα χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Εκείνη την ημέρα, η 37χρονη αγνοούμενη είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα της (η οποία και αργότερα δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία) αλλά και με μια φίλη της. Η Ντέσι τις είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε με το σύντροφό της σε ταβέρνα σε δάσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες σε τηλεοπτική εκπομπή, την ημέρα που η Ντέσι εξαφανίστηκε, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Ρεθύμνου ανέφερε ότι περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου (της ημέρας δηλαδή που η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε), είχε δει την Ντέσι και τον σύντροφό της μέσα στο αυτοκίνητό του σε διακλάδωση που οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου, ενώ 2 ώρες αργότερα, μεταξύ 2:30 με 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ένας άλλος κάτοικος είδε το σύντροφο της Ντέσι να οδηγεί το αυτοκίνητό του στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο που συνδέει το χωριό Δρίμισκο με κατεύθυνση το χωριό Μουρνέ, όμως αυτή τη φορά, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, ο αυτόχειράς σύντροφος της αγνοούμενης ήταν μόνος του.

Από την άλλη, η 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα αγνοείται από την Παρασκευή 11 Μαΐου, με την εξαφάνιση της μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού να δηλώνεται στην αστυνομία από το Σύριο σύντροφό της. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα η 38χρονη Βουλγάρα είχε κανονίσει να πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με δύο φίλες της, όμως η 38χρονη όχι μόνο δεν εμφανίστηκε ποτέ αλλά το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με το silver alert που εξέδωσε η «Γραμμή Ζωής», η 38χρονη έχει γαλάζια μάτια, ύψος 1,65 μ. και βάρος κανονικό. Ενώ, την ημέρα που εξαφανίστηκε η γυναίκα φορούσε στενό σκούρο παντελόνι και λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι.

Σημειώνεται ότι όποιος γνωρίζει κάτι αναφορικά με τις εξαφανίσεις των δύο γυναικών καλείται να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ή με τη «Γραμμή Ζωής», στο τηλέφωνο 10-65.
Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης