Νέα ευκαιρία ρύθμισης των χρεών τους προς το Δήμο Βόλου, έχουν οι καταστηματάρχες εστίασης και διασκέδασης. Από την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων στην ταμειακή υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να υπαχθούν στη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων με ευνοϊκούς όρους.

Οι αιτήσεις, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Αναψυκτηρίων, Μπαρ και Εστίασης Μαγνησίας Κώστα Μπίσδρα, θα γίνονται δεκτές έως και τέλη Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι επιχειρηματίες έχουν χρέη προς τα δημοτικά ταμεία βεβαιωμένα έως και 30 Οκτωβρίου, μπορούν να προχωρούν σε ρύθμιση αποπληρωμής των οφειλών τους έως και 100 δόσεις. Ανάλογη με τον αριθμό των δόσεων θα είναι και η απαλλαγή τους από πρόστιμα και προσαυξήσεις, που μπορεί να φθάσει έως και το 100% σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του συνολικού ποσού της οφειλής.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη ρύθμιση είχε γίνει το διάστημα από 14 Απριλίου έως και 14 Αυγούστου για ληξιπρόθεσμα χρέη που είχαν βεβαιωθεί έως και τη δημοσίευση του Νόμου. Πλέον οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις και τυχόν νέων οφειλών τους που έχουν βεβαιωθεί έως και 30 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης