Στο πλαίσιο της έναρξης της τουριστικής περιόδου για το έτος 2015, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, διοργάνωσε υποδοχή για τους επιβάτες της πρώτης πτήσης charter που αφίχθη στο διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας» του νησιού στις 20.50 το βράδυ του Σαββάτου.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Thomson Airlines μετέφερε 188 επιβάτες από το Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 21.40 αφίχθη το δεύτερο charter, πάλι της Thomson Airlines, που μετέφερε 221 επιβάτες από το Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν από πλευράς δήμου η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού -Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) Σέργιος Αϊβάζης, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Βεατρίκη Σέρβου, ο προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης Κώστας Χατζίκος, στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο αντιπρόεδρος της Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου (Δ.Ε.Τ.Α.Π.) και μέλος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Σάββας Παγωνάκης.

Η Φιλαρμονική Καλυθιών της δημοτικής κοινότητας Καλλιθέας έπαιζε μουσική, ενώ τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «Βιλλανόβα» ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της Ρόδου. Άλλα μέλη του συλλόγου μοίραζαν το παραδοσιακό ροδίτικο μελεκούνι στους τουρίστες, χορηγία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μοιράστηκαν τουριστικοί χάρτες του νησιού στους επισκέπτες και ως δώρα δύο συσκευασίες που περιείχαν ρίγανη και τσάι του βουνού, προσφορά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Το κλίμα μέσα στην αίθουσα αφίξεων ήταν χαρούμενο και γιορτινό, και οι πρώτοι από αέρος επισκέπτες της Ρόδου για την τουριστική περίοδο 2015 δήλωσαν κατενθουσιασμένοι και συγκινημένοι από την πρωτοβουλία αυτή.




Πηγή φωτό:rodosreport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης