Μεγάλη έρευνα, με τη χρήση υπερσύγχρονων μέσων τελευταίας τεχνολογίας, διενεργούν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών που κατάφεραν να αναστατώσουν και μάλιστα για τα καλά τα δικαστήρια.

Η υπόθεση αυτή τη φορά δεν είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς οι αστυνομικές αρχές, αυτό που τώρα αναζητούν είναι να ταυτοποιήσουν το «αποτύπωμα» του τηλεφωνήματος που άφησε ενδεχομένως ο ανώνυμος φαρσέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τηλεφώνημα έγινε λίγο μετά τις δέκα το πρωί στα γραφεία της «Ροδιακής» και ο άγνωστος άνδρας δήλωσε ότι «στα δικαστήρια της Ρόδου έχουν τοποθετηθεί τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί οι οποίοι θα εκραγούν σε δύο ώρες»!

Άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και ισχυρή αστυνομική δύναμη εκκένωσε το κτίριο, ενώ απαγορεύτηκε η κυκλοφορία σε όλο το τετράγωνο.
Αστυνομικοί αλλά και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το δικαστικό μέγαρο χωρίς φυσικά να βρεθεί κάτι.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης που έγινε η φάρσα για βόμβα, συνεδρίαζε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου το οποίο διέκοψε για περισσότερες από δύο ώρες, όσο δηλαδή και το χρονικό διάστημα που δεν επιτρεπόταν η είσοδος στα δικαστήρια προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης