Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε νωρίς το πρωί της Κυριακής μια 31χρονη γυναίκα, που επιχείρησε να διασχίσει πεζή τον δρόμο κοντά στην Ψαροπουλα.

Πρόκειται για την Χαρίκλεια Σαρούκου, η οποία κατάγονταν από το Ηράκλειο της Κρήτης και διέμενε στο νησί της Ρόδο όπου και εργάζονταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 7:30 περίπου το πρωί της Κυριακής, η άτυχη Χαρά παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος Ροδίτης.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα, υπέκυψε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το μήνυμα που ανήρτησε η 31χρονη Χαρά Σαρούκου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δύο μέρες πριν βρει τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, συγκλονίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός, σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, την εγκατέλειψε τραυματισμένη στο σημείο κι έφυγε. Αυτόπτες μάρτυρες όμως, είδαν το αυτοκίνητο και αφού συγκράτησαν κάποια από τα χρακτηριστικά του, ενημέρωσαν αμέσως την Τροχαία Ρόδου.

Τρεις ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον νεαρό που το οδηγούσε.

Σε βάρος του κινήθηκε αμέσως η διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης και με εντολή της  εισαγγελέως, κρατήθηκε στο τμήμα όλο το βράδυ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, προσήχθη στην αρμόδια Εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου ατυχήματος.

Ο ίδιος, ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν κατάλαβε ότι χτύπησε κάποιο άτομο στο συγκεκριμένο σημείο και ταυτόχρονα εξέφρασε την θλίψη και την οδύνη του για το γεγονός αυτό. Είπε επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα συμπαρασταθούν με οποιονδήποτε τρόπο στην οικογένεια της αδικοχαμένης.

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης