Δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κρατήσει το πορτοφόλι που βρήκε στο εστιατόριο που εργάζεται ένας υπάλληλος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος το επέστρεψε στον Αμερικανό ιδιοκτήτη του!

Ο Αμερικανός έφτασε στη Ρόδο με το κρουαζιερόπλοιο LOUIS CRISTAL και, το μεσημέρι της Τετάρτης, γευμάτισε στο συγκεκριμένο εστιατόριο, στην Παλιά Πόλη. Όταν ολοκλήρωσε το γεύμα του ο τουρίστας πλήρωσε και έφυγε από το κατάστημα, ξεχνώντας, όμως να πάρει μαζί του το πορτοφόλι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λεπτά αργότερα, το πορτοφόλι βρήκε ο υπάλληλος του καταστήματος και αμέσως ενημέρωσε τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.

Μετά από επικοινωνία με τους υπευθύνους του πλοίου, εντοπίστηκε ο Αμερικανός, ο οποίος πήγε στο κατάστημα και παρέλαβε περιχαρής το πορτοφόλι του, που περιείχε 235 δολάρια, 150 ευρώ και διάφορες πιστωτικές κάρτες.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως όλα αυτά έγιναν λίγα λεπτά πριν τον απόπλου του κρουαζιεροπλοίου από τη Ρόδο, η αναχώρηση του οποίου καθυστέρησε εξαιτίας του περιστατικού..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τουρίστας δεν είχε λόγια να ευχαριστήσει τόσο τη διεύθυνση του εστιατορίου, όσο και τον ίδιο τον υπάλληλο για την άμεση αντίδρασή τους.

Με πληροφορίες από το rodiaki.gr

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης