Αναίτια αστυνομική βία μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου καταγγέλλουν άτομα και ομάδες του Α/Α χώρου. Η συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» με ανακοίνωσή της καταγγέλλει αστυνομική επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό ατόμου και καλεί σε συμπαράσταση στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, καθώς στον συλληφθέντα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από την Λ. Αλεξάνδρας, όταν όπως καταγγέλλεται, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν χωρίς λόγο σε διαδηλωτές που αποχωρούσαν. Στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί και βίντεο από την επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση όπως ακριβώς αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Χτες μετά το κλείσιμο του ΒΟΞ και κατά την αποχώρηση του από τη περιοχή, ο σύντροφος μας ΠΠ δέχτηκε την επίθεση των δυνάμεων καταστολής, χτυπήθηκε άγρια και συνελήφθη.

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι περνά από εισαγγελέα στην Ευελπίδων (κτίριο 16) μαζί με άλλους συντρόφους – συναγωνιστές που έχουν χτυπηθεί και συλληφθεί κατα την επίθεση των μπάτσων που έγινε μετά το τέλος της πορείας του πολυτεχνείου και στις συγκρούσεις που ακολούθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορίες που οι μπάτσοι αποδίδουν στον σύντροφο μας είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

αναρχική συλλογικότητα ρουβίκωνας»

Διαβάστε επίσης: Με βαριές κατηγορίες στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα χτεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης