Άμεση ήταν η αντίδραση των πολιτών που αντίκρισαν το όνομά τους να αναγράφεται σε δυσφημιστικό φέιγ βολάν, που σκορπίστηκε σε δρόμους του Πύργου, κυρίως στην περιοχή πέριξ του παλιού νοσοκομείου της πόλης. Οι εφτά, που ο άγνωστος συντάκης επιχειρεί να εμπλέξει και τους κατηγορεί για άσεμνη και απρεπή συμπεριφορά, σεξουαλική παρενόχληση και παράλληλα προτρέπει την τοπική κοινωνία να τους απαξιώσει και να τους θέσει στο περιθώριο, έχουν καταφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη και ήδη έχουν επισκεφθεί τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές του Πύργου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κανένας απο τους εφτά που αναφέρονται στο φειγ βολάν, δεν έχει απασχολήσει τις αρχές, δεν παρακολουθούνται απο τις αρχές και δεν υπάρχει κάποια καταγγελία σχετική με τα όσα αναφέρονται στο φέιγ βολάν σε βάρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κάποια γνωριμία μεταξύ των ατόμων και προσπαθούν να εντοπίσουν εκείνον που τους έβαλε στο στόχαστρο και διατάραξε την προσωπική και οικογενειακή ηρεμία τους.

Παράλληλα παραμένει το ερώτημα, γιατί ο καταγγέλων αφού έχει ενοχληθεί στο βαθμό που περιγράφεται στο φέιγ βολάν απο την καταγγελόμενη συμπεριφορά των ατόμων αυτών, δεν ακολούθησε τη νόμιμη οδό με επίσημη καταγγελία στις Αρχές, αλλά διοχέτευσε στην τοπική κοινωνία με αυτό τον τρόπο αυτό το κείμενο.

Πηγή: ilialive

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης