Χιλιόμετρα κακοτεχνίας και σημαντικών ελλείψεων χαρακτηρίζουν σύμφωνα με το e-thessalia τον περιφερειακό δρόμο του Βόλου. Δέκα χιλιόμετρα στα οποία έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα, κάποια από αυτά με χαμένες ζωές στην άσφαλτο.

Ο περιφερειακός του Βόλου, έχει περάσει «από χίλια κύματα» για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στην κυκλοφορία από την οδό Λαρίσης έως τα Αστέρια Αγριάς. Λέξεις όπως «εργολάβος», «έκπτωτος», «εγκαθίσταται νέος εργολάβος», εργολαβία-«σκούπα» και άλλες πολλές έχουν κατά καιρούς κατακλύσει τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ. Λύση όμως χρόνια τώρα καμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Περιφερειακός του Βόλου κατασκευάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αφού πέρασε «από σαράντα κύματα». Στη σημερινή του μορφή έως τα Αστέρια Αγριάς, με τη σήραγγα της Γορίτσας, παραδόθηκε μόλις πριν λίγους μήνες, με τα γνωστά προβλήματα παραλαβής της σήραγγας και ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας της. Δυστυχώς από την κατασκευή του δεν έχει υπάρξει κάποια εργολαβία, η οποία να ρυθμίσει και να λύσει σημαντικά προβλήματα, που παρουσιάζει ακόμα και από την έναρξη της λειτουργίας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης