Σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα δηλώνει ότι παραμένει η ΟΤΟΕ με αφορμή τις εξελίξεις στο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προκειμένου η αρχή στις διαβουλεύσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων με τη Διοίκησή για την τελική διαμόρφωση των αμοιβών των εργαζομένων και την πορεία του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, να αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τους εργαζόμενους αλλά και την ίδια την Τράπεζα διαχρονικά, καταλήγοντας σε ένα οριστικό- τελικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, τα στοιχεία που έχουν ιδιαίτερη θεσμική, συνδικαλιστική και πολιτική αξία και χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της Διοίκησης του νέου ΤΤ και των Συλλόγων των εργαζομένων, για την οριστική κατάληξη της υπόθεσης του ΤΤ αφορούν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στην προστασία της Απασχόλησης όλων των εργαζομένων στην Τράπεζα (δεν απολύεται κανείς), που ήταν το κεντρικό συνδικαλιστικό αίτημα των Συλλόγων και της ΟΤΟΕ.

– Στην αναγνώριση της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΟΤΟΕ ως απαραβίαστης βάσης όλων των συζητήσεων που σχετίζονται με όλα τα θέματα των εργαζομένων.

– Στη διαδικασία του διαλόγου που συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές (εκπροσώπους των εργαζομένων- νέα Διοίκηση και Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) να ισχύσει ως μοναδικό μέσο αντιμετώπισης όλων των θεμάτων που τίθενται αναφορικά με τους εργαζόμενους στη νέα πορεία της Τράπεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης «Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» με Εκπροσώπους Εργαζομένων «Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου».

Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης