Ελεύθερη με κατ’ οίκον περιορισμό και δικαίωμα μετάβασης μόνο στη Βουλή για την άσκηση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων θα είναι η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας αποφάσισε να της επιβάλει αυστηρούς περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υιοθετώντας την άποψη που είχαν εκφράσει μετά την απολογία της οι εφέτες ανακρίτριες. Αντίθετα, ο εισαγγελέας στην πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο είχε ταχθεί υπέρ της πρότασης του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος είχε ζητήσει την προφυλάκιση της Ελένης Ζαρούλια.

Το δικαστικό συμβούλιο κλήθηκε να άρει τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτριών και εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Συμπληρωματικές απολογίες

Στο μεταξύ, σε συμπληρωματική απολογία καλούνται την Πέμπτη από τις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Xρυσής Aυγής οι Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος, για διακεκριμένη οπλοκατοχή. Την Παρασκευή 4 Ιουλίου θα κληθούν σε συμπληρωματική απολογία οι προφυλακισμένοι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους φέρονται αποφασισμένοι να απολογηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση: 11.48

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης