Το τέταρτο live του CU ONSTAGE πραγματοποιήθηκε με νικητές τους Omniah, τους οποίους απόλαυσαν live πάνω από 500 άτομα, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στη σκηνή του νέου Kitty Cat. Το line up που έφτιαξαν οι Omniah και ψήφισε το κοινό, κινήθηκε σε ντίσκο και 90s ρυθμούς με headliner τους Wedding Singers, και after party DJs τους Lilis Bros.

Οι νικητές του CU ONSTAGE, Omniah, η τετραμελής μπάντα επηρεασμένη από τη λονδρέζικη pop σκηνή, διασκεύασαν live, με τον δικό τους χορευτικό τρόπο, ελληνικά κομμάτια από όλα τα μήκη και πλάτη της ιστορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Headliner της βραδιάς, οι Wedding Singers, ξεσήκωσαν το γεμάτο Kitty Cat. Με ένα set 1,5 ώρας, χωρίς διαλείμματα, δεν άφησαν το κοινό να χαλαρώσει ούτε λεπτό! Διασκευές από dance επιτυχίες των 80s & 90s έκαναν το κοινό να χορεύει ασταμάτητα και να δυσκολεύεται να πάρει τα μάτια του από το stage και την εντυπωσιακή «γκλίτερ» παρουσία των Wedding Singers.

Οι Lilis Bros, τα αδέρφια από το Ναύπλιο, πήραν τη σκυτάλη και κράτησαν ζωντανό το πάρτι με electro disco ακούσματα μέχρι αργά.

Το 4ο live του CU ONSTAGE θα ακολουθήσουν άλλα δύο. Οι συμμετοχές για την επόμενη συναυλία, που θα γίνει Φεβρουάριο, είναι ανοιχτές για νέους μουσικούς, μπάντες, solo artists και DJs, που μπορούν να διαλέξουν το line up της συναυλίας τους και να παίξουν δίπλα στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό #CU_ONSTAGE, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.cu-onstage.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης