Στον αστερισμό της «Μαύρης Παρασκευής» βρίσκονται σήμερα τα καταστήματα ανά την Ελλάδα, επιχειρώντας να πουλήσουν τα προϊόντα τους με εκπτώσεις στους υποψήφιους αγοραστές.

Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουρές σχηματίστηκαν από τα ξημερώματα έξω από τα καταστήματα, τα οποία σήμερα προχωρούν σε μεγάλες προσφορές λόγω Black Friday.

Διάφορα μαγαζιά, μέσω των ιστοσελίδων τους, ξεκίνησαν τον «χορό» των προσφορών νωρίτερα.

Πολλές είναι οι αλυσίδες που έχουν ανοίξει τις προσφορές στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, απ’ όλους τους τομείς του λιανεμπορίου: είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, καλλυντικά, ακόμη και τα σούπερ μάρκετ. Μάλιστα, πολλές εταιρείες επεκτείνουν την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων σε ολόκληρη την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη

Νωρίς το πρωί τα πολυκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη άνοιξαν τις πύλες τους και υποδέχθηκαν τους καταναλωτές, οι οποίοι ανέμεναν να μπουν με στόχο να πετύχουν τα καλύτερα… deals της Black Friday.

Από τα ξημερώματα περίμενε κόσμος στην Τσιμισκή, έξω από τα Public, για να ανοίξει το πολυκατάστημα.

Το πολυκατάστημα σήκωσε ρολά στις 08.00 και ο κόσμος που περίμενε από τις 04.30 απ’ έξω στριμώχτηκε στις πόρτες για να μπει στο κατάστημα.



Πάτρα

Οι Πατρινοί άργησαν να… ξυπνήσουν και να πάνε για τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης, προκειμένου να επωφεληθούν από τις προσφορές λόγω της Black Friday.

Αν και νωρίς το πρωί η κίνηση στα καταστήματα ήταν πολύ μικρότερη από την αντίστοιχη ημέρα πέρυσι και οι ουρές που σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα ήταν μικρές, με το πέρασμα της ώρας οι Πατρινοί καταναλωτές κατέκλυσαν τα μαγαζιά, προκαλώντας το αδιαχώρητο σε ορισμένα από αυτά.

Μυτιλήνη

Αρκετές δεκάδες άτομα περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες των μαγαζιών και να μπουν ώστε να προλάβουν να αποκτήσουν το προϊόν που μόνο για σήμερα είναι σε μειωμένη τιμή.

Στη Μυτιλήνη και σε κεντρικό πολυκατάστημα πλήθος κόσμου περίμενε τη στιγμή που θα άνοιγε για να αρχίσει τις αγορές σε προϊόντα τεχνολογίας.

Mε πληροφορίες από seleo.gr, patrastimes.gr και lesvospost.com

Διαβάστε επίσης:

Ουρές στα καταστήματα λόγω Black Friday

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης