Κλειστή παρέμεινε για αρκετή ώρα το απόγευμα της Κυριακής η Λ.Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από την Αλβανική πρεσβεία για τον θάνατο του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές αρχές.

Οι συγκεντρωμένοι ανταποκρίθηκαν σε διαδικτυακό κάλεσμα Βορειοηπειρωτικών σωματείων της Αθήνας αλλά και της… Χρυσής Αυγής, για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τον θάνατο του 35χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στο αλβανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, όπου διαδηλωτές έγραψαν συνθήματα στους τοίχους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον θυμό και την αγανάκτηση για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας.

Εκατό και πλέον Αλβανοί αστυνομικοί όλων των βαθμίδων κυρίως ειδικές δυνάμεις, με την συνδρομή ελικοπτέρων και drone περικύκλωσαν τον ελληνόψυχο Βορειοηπειρώτη που από το πρωί υπερασπιζόταν την Ελληνική Σημαία που είχε υψώσει στο χωριό του τους Βουλιαράτες!

Το απόγευμα της Κυριακής με πρόφαση την αυτοάμυνα οι επίλεκτοι των ειδικών δυνάμεων αποφάσισαν να τον εκτελέσουν όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ με δύο σφαίρες την μία στο κεφάλι και την άλλη στο στήθος. Εκατό και πλέον αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα όλα αυτά εναντίων ενός νεου παιδιού που είχε ερωτευτεί την Πατρίδα.

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, δεν ήταν αυτοάμυνα των Αλβανών αστυνομικών αλλά του αδερφού μας Κωσταντίνου Κάτσιφα. Καλείται κάθε Έλληνας και Ελληνίδα να παραβρεθεί ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:30 στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα.
ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης