Συγκέντρωση για το δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής, διοργάνωσαν την Παρασκευή οι υποστηρικτές του «όχι», στην πλατεία φάρου στην Αλεξανδρούπολη, στη διάρκεια της οποίας παρακολούθησαν από προβολέα, την ομιλία του πρωθυπουργού στην Αθήνα.

Παρόντες στη συγκέντρωση οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νομού Έβρου, Γιώργος Καΐσας, Δημήτρης Ρίζος, Νατάσα Γκαρά, η νομαρχιακή επιτροπή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και η επιτροπή στήριξης του «όχι» στο νομό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την διαπραγματευτική αξία ενός ηχηρού «όχι» από την επομένη του δημοψηφίσματος υπογράμμισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιώργος Καΐσας.

«Στόχος μας δεν είναι να χωρίσουμε αλλά να ενώσουμε. Εμείς συνδέουμε τη διαπραγμάτευση με τη βιωσιμότητα του χρέους, με την αναπτυξιακή χρηματοδότηση της κοινωνίας και με μια πιο σωστή κατανομή των βαρών» ανέφερε ο Δημήτρης Ρίζος ο οποίος κατηγόρησε τα τηλεοπτικά μέσα για παραπληροφόρηση των πολιτών.

Για συγκέντρωση αξιοπρέπειας που θα λέει «όχι» στη λιτότητα έκανε λόγο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, η οποία αναφερομένη στο δημοψήφισμα της Κυριακής, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που «ο λαός έχει αυτή την ιδιαίτερη και δημοκρατική ευκαιρία να αξιοποιήσει το δικαίωμα του στην ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση για το τι θα γίνει στη ζωή του και σε ποια κατάσταση θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή φωτό: thrakinea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης