Την πλήρη αντίθεσή τους με τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης των 12 Περιφερειακών Αεροδρομίων της Κοινοπραξίας «FRAPORT-SLENTEL» εκφράζουν οι πυροσβέστες, ζητώντας παράλληλα ενίσχυση σε προσωπικό και επίσπευση των διαδικασιών μονιμοποίησης των Π.Π.Υ. υπαλλήλων.
Αποφάσισαν ως εκ τούτου την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εξαντλώντας κάθε μέσο, με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών αναφέρει:

Σας καλούμε, λοιπόν, να δώσουμε βροντερό παρών στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και Ω/12:00΄ στην Αθήνα (Πλατεία Ευαγγελισμού – στάση Μετρό Ευαγγελισμός) και πορεία στη Βουλή των Ελλήνων, απευθυνόμενοι τόσο στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου όσο και στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να ασκήσουμε περισσότερη πίεση, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προ ημερών ο αρχηγός του Π.Σ. ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι οι διαδικασίες επάνδρωσης των περιφερειακών αεροδρομίων θα ολοκληρωθούν άμεσα με την τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού Μεταθέσεων, όπου στην συνέχεια όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα τροποποιηθεί στο σύνολό του.

Επίσης ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει αξιοκρατική διαδικασία με συγκεκριμένα κριτήρια και θα γίνει προσπάθεια ήπιας προσαρμογής και μείωσης του χρόνου παραμονής των μετακινουμένων – μετατιθέμενων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης