Έχοντας αφετηρία πως «όλα τα παιδιά χαμογελάνε με τον ίδιο τρόπο», η «Agora of Pandrossou» πήρε την πρωτοβουλία και συγκεντρώνει δώρα εν όψει των γιορτών για τους ανήλικους πρόσφυγες που διαμένουν στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας στον Ελαιώνα και στις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Τα δώρα συγκεντρώνονται στα ακόλουθα καταστήματα καθημερινά και Κυριακές 11.00 – 19.00: pgi PAGANI, Πανδρόσου 59, Kakadou, Πανδρόσου 29, So What! Leather Accessories, Καπνικαρέας 10, Μοναστηράκι μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου στις 21.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια μέλη του συλλόγου θα συσκευάσουν τα δώρα σε ειδικό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στον πεζόδρομο και θα τα μεταφέρουν στους αντίστοιχους φορείς.

Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση, μέσα σε σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 3-15 ετών. Θα ήταν χρήσιμο να αναγράφεται στη σακούλα η ηλικία και το φύλο του παιδιού για το οποίο προορίζονται. Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα. Η κίνηση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Το δίκτυο επιχειρηματιών «Agora of Pandrossou» δραστηριοποιείται από το 2012 στον άξονα της οδού Πανδρόσσου και των γύρω δρόμων. Στοχεύει στην ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήµερα, στη σύνδεση λαών, τεχνών και πολιτισμών, στην προαγωγή της γνώσης γύρω από παραδοσιακά ελληνικά επαγγέλµατα, στον συµµετοχικό σχεδιασµό και λήψη αποφάσεων, στη δικτύωση και συνοµιλία µε αντίστοιχες εµπορικές οδούς ελληνικών πόλεων και ευρωπαϊκών κρατών, στη δικτύωση και συνεργασία µε την ιδιωτική πρωτοβουλία και την κοινωνία των πολιτών, στη συµβολή δηµιουργίας κοινής ταυτότητας για την τοπική αγορά και για την πόλη της Αθήνας και στη δικτύωση και συνεργασία µε τον δηµόσιο τοµέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης