Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
«Μακάρι να υπήρχε μια ευχάριστη εξέλιξη, θα ήμασταν μαζί και θα μιλούσαμε με σας και με όλους όλο το 24ωρο. Δυστυχώς, δεν έχουμε καμία εξέλιξη, ούτε άσχημη ούτε καλή. Δεν έχουν σταματήσει οι έρευνες και συνεχίζουμε».
Αυτά ήταν τα λόγια του Γιάννη Φιλιππόπουλου, πατέρα των δύο δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται. Την ίδια ώρα καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανεύρεση των παιδιών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι Αττικής, κατά τη διάρκεια του πύρινου ολέθρου. Εκτός από τις δύο 9χρονες δίδυμες αναζητούνται ο παππούς και η γιαγιά τους που βρίσκονταν μαζί.

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr ο πατέρας των 9χρονων παιδιών:

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται με δραματικό τρόπο, στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο κοριτσιών συμμετέχει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, η συνδρομή του οποίου ζητήθηκε από την οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπειτα από κάλεσμα του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών ανέλαβα την υπόθεση και ελπίζω να ισχύει το καλό σενάριο, να βρίσκονται τα αγγελούδια αυτά στη ζωή» ανέφερε ο κ. Τσούκαλης.

Πώς χάθηκαν τα ίχνη τους

«Βρέθηκαν με τους παππούδες στο αυτοκίνητο και στο τελευταίο τηλέφωνο που έγινε μίλησε ο παππούς με την αδελφή του Γιάννη, είπε ότι υπάρχουν φωτιές, βρήκαν κάποιο αδιέξοδο και ”προσπαθούμε από εδώ να διαφύγουμε”, αυτό ήταν και το τελευταίο τηλέφωνο» είπε ο Γιώργος Τσούκαλης εξηγώντας πώς χάθηκαν τα ίχνη των τεσσάρων ατόμων.
«Στη συνέχεια προσπάθησε ο Γιάννης εκ νέου να επικοινωνήσει μαζί τους, αλλά ήταν αδύνατο. Τελικά, το αυτοκίνητό τους βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν οι 26 άνθρωποι» πρόσθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr o κ. Τσούκαλης:


Στους 83 οι νεκροί

Εν τω μεταξύ, αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα 26 άτομα νεκρά μέσα σε ένα οικόπεδο, άλλο ένα πτώμα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παράλληλα, στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ως εκ τούτου, πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 83.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης