Καφετέρια στην οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής οι αστυνομικές αρχές στα Ιωάννινα.

Συνελήφθησαν ο 66χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μία 28χρονη υπήκοος Ρουμανίας, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθώς και ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, που συμμετείχε ως παίκτης, σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων πραγματοποίησαν έλεγχο στην εν λόγω καφετέρια – μπαρ, όπου διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με τη σερβιτόρα είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν μέσω διαδικτύου, σε σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», στο οποίο ο 44χρονος συμμετείχε ως παίκτης.

Στον χώρο του καταστήματος και στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους, πέντε φορητές μονάδες ηλεκτρονικών δεδομένων (usb sticks) και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης