Συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δυο άνδρες, ηλικίας 49 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας πρόεκυψε ότι οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει τις τελευταίες δυο εβδομάδες οκτώ διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες, από όπου αφαιρούσαν ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και εργαλεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα οι κλοπές είχαν διαπραχθεί από 26/04/2018 μέχρι και εχθές 09/05/2018 στον Άγιο Ιωάννη, στα Σκουπέικα, στα Σαβάλια και στην Κεραμιδιά Ηλείας.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στις οικίες και στα οχήματα των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο πλυντήρια, μια κουζίνα, ένα ψυγείο, ένα φούρνο μικροκυμάτων και ένα κρουστικό δράπανο, τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα πλυντήριο, μια κουζίνα και ένα ψυγείο, για τα οποία δεν μπόρεσαν οι δράστες να δικαιολογήσουν την κατοχή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα του 49χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης