Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 37 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, στη γέφυρα Καλογήρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ένας 33χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή «βράχου», βάρους 31,12 γραμμαρίων, καθώς και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,2 γρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος της Φιλιππιάδας) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ένας 37χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους 8,3 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 1,6 γρ. και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Πηγή: mypreveza.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης