Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρείς αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 51 και 36 ετών, μία 49χρονη υπήκοος Πολωνίας, καθώς και ένας 50χρονος ημεδαπός, για διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, διενεργήσαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της 49χρονης, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για την διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού, οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα και ήταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο με κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, σε δύο από τους υπολογιστές, είχε επιτραπεί η διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, στον 51χρονο και τον 36χρονο, ενώ ο 50χρονος είχε στην κατοχή του τηλεχειριστήριο που απενεργοποιούσε τις οθόνες των υπολογιστών.

Επιπρόσθετα, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οκτώ φορητές συσκευές αποθήκευσες (USB), ένα τηλεχειριστήριο και δύο συσκευές (μόντεμ).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης