Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Λαφυστίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις Ρομά, ηλικίας 37, 34 και 11 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες, να κινείται σε αγροτικό δρόμο στη θέση Αγία Βαρβάρα Λαφυστίου Λιβαδειάς και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο αποσκευών, πλήθος εργαλείων και ανταλλακτικών τα οποία, όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από χώρο λατομείου, ιδιοκτησίας ενός 45χρονου.

Τα κλοπιμαία, συνολικής αξίας (15.000) ευρώ, αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Από τους τρεις συλληφθέντες, ο 11χρονος αφέθηκε ελεύθερος, μετά από προφορική εντολή Εισαγγελικού Λειτουργού, ενώ οι άλλοι δύο (37χρονος και 34χρονος) οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης