Μαραθώνια είναι η απολογία της πρώην συζύγου του ψυχιάτρου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Δημήτρη Στριμπάγκου.

Η 45χρονη γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα στις 2 το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε ποινικές διώξεις για ηθική αυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για όσα κατηγορείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη – η οποία είναι γιατρός στο επάγγελμα – έχει πάρει διαζύγιο με τον ψυχίατρο τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια ενώ έχουν μαζί δύο παιδιά (μία φοιτήτρια ιατρικής και έναν μαθητή λυκείου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, κατά την διάρκεια της απολογίας της κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο Δημήτρης Στριμπάγκος ο οποίος εμφανίστηκε εκνευρισμένος στο Δικαστικό Μέγαρο. Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η δικηγόρος του ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και η κόρη τους.

Στις 6 το απόγευμα τόσο ο κ. Στριμπάγκος όσο η δικηγόρος του και η κόρη του έφυγαν από το αστυνομικό Μέγαρο. Ωστόσο, η 45χρονη γυναίκα παραμένει στο γραφείο του ανακριτή όπου και συνεχίζεται η απολογία της.

 Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Στριμπάκος το βράδυ της Πέμπτης βγήκε από το ιατρείο του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έμπαινε σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, να κάνει στροφή δέχθηκε την επίθεση των αγνώστων για την ώρα ανδρών, οι οποίοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και τα θραύσματά τους να τραυματίσουν τον ψυχίατρο στο πρόσωπο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του ο κ. Στριμπάκος κατάφερε να οδηγήσει το ΙΧ του μέχρι το φαρμακείο Παρασύρη όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα εναντίον του και όπως διατείνεται είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης