H κακοκαιρία συνεχίζεται και σήμερα με τα φαινόμενα να επιμένουν κυρίως στα ανατολικά, ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας.

«Τα φαινόμενα απόψε θα είναι έντονα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κασσάνδρας και Πυλίου στη νοτιοδυτική Χαλκιδική, την Πιερία, τη Φθιώτιδα τη Μαγνησία και τις Σποράδες. Η κακοκαιρία προχωράει ήδη προς Λήμνο και αργότερα προς Λέσβο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από θυελλώδεις ανέμους, ανεμοστρόβιλους και έντονες καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις» ανέφερε στο zougla.gr o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως από αύριο το πρωί και μετά η κατάσταση εκτονώνεται και τα φαινόμενα περιορίζονται καθώς φαίνεται ότι η κακοκαιρία αυτή μέχρι αύριο, Τρίτη, θα αποτελεί παρελθόν για την Ελλάδα και ο καιρός θα επανέλθει στην εποχική κανονικότητα, συμπλήρωσε ο κ. Αρνιακός.
 
Σε ερώτηση αν αναμένεται νέος καύσωνας δήλωσε πως «δεν φαίνεται στο άμεσο μέλλον, αργότερα σίγουρα μέσα στον Αύγουστο αλλά ο Ιούλιος θα τελειώσει με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης