Για τρίτη εβδομάδα συνεχίζεται η κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των φοιτητών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Σε σχετική ανακοίνωση του το συντονιστικό της κατάληψης τονίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραμονές της Πανεργατικής Απεργίας, σήμερα 26/11, πραγματοποιήθηκε η μαζικότερη Γενική Συνέλευση όλων των Σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο από την ίδρυση του. Συγκεκριμένα προσήλθαν τουλάχιστον 1.500 φοιτητές, οι οποίοι ανέδειξαν ως πρώτο το πολιτικό πλαίσιο του Συντονιστικού Κατάληψης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε για 3η συνεχόμενη εβδομάδα την κατάληψη του Ιδρύματος, οργανώνοντας και κλιμακώνοντας τον αγώνα μας ενάντια στον Οργανισμό του Π.Κ., καθώς και σε κάθε κυβερνητική μνημονιακή πολιτική που υιοθετείται για τη στέρηση του βασικού δικαιώματος μας στη δημόσια και δωρεάν φοίτηση».

«Η μαζική και συντονισμένη συμμετοχή όλων μας στις απεργιακές και κινηματικές δράσεις είναι απαραίτητη προκειμένου να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα ο αγώνας μας ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων, της φτώχειας, του ρατσισμού και της εκμετάλλευσης» αναφέρει επίσης.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης