Σύσκεψη υπό τους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη και Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η σφοδρή καταιγίδα, πραγματοποιείται στο δημαρχείο του Άργους.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ακόμη ο υφυπουργός Πολιτισμού Γ. Ανδριανός ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραχος Κ. Γιόβας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Άργους και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, καταστηματάρχες και πολίτες του Άργους προσπαθούν να απομακρύνουν τη λάσπη από τα καταστήματα και τα σπίτια τους, ενώ έχει αρχίσει η καταγραφή των ζημιών.

Συνεργεία των δήμων και της περιφέρειας εργάζονται σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου, που έχουν υποστεί ζημιά από την κακοκαιρία, για να αποκαταστήσουν τη βατότητα των δρόμων.

Λίγο νωρίτερα αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί στην πόλη της Νεμέας, από το 116ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης, που είχε υποστεί καθίζηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Πνίγηκε στα λασπόνερα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 06:55

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης