Τη συγκρότηση Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας αποφάσισαν ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Όπως επισημαίνει το Υπουργείο Ναυτιλίας, η σύσταση της Επιτροπής βασίζεται στην αδήριτη ανάγκη για συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων του κλάδου με στόχο τη χάραξη και εφαρμογή κοινού και ενιαίου στρατηγικού σχεδίου για την κρουαζιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας αποτελούμενη από 28 εκπροσώπους φορέων, θα λειτουργεί υπό την προεδρία του εκάστοτε Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με σκοπό την προώθηση μέτρων και κινήτρων, βελτίωσης και ανάπτυξης της κρουαζιέρας και την υποβολή τεκμηριωμένων προτάσεων για επίλυση προβλημάτων.

Ο έγκαιρος εντοπισμός και η πρόβλεψη κινδύνων που πρέπει να αντιμετωπιστούν, θα είναι μια κρίσιμη ευθύνη της λειτουργίας της Επιτροπής, κάτι που διασφαλίζεται χάριν στην ευρύτητα των φορέων, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, που συμμετέχουν σε αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης