Ανακοίνωση για την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση Novartis εξέδωσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου:

«Το σήριαλ Novartis – ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται με νέα προστατευόμενη κουκουλοφόρο μάρτυρα που καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μου MINDVIEW. Μόνο που, δυστυχώς για τους συκοφάντες, η εταιρεία αυτή δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια… Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές…
Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία. Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δυο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.

Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης