Σκάνδαλο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αλλά και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού στην Πάτρα για χρηματικό ποσό, ύψους περίπου 400.000 ευρώ, το οποίο φαίνεται πως έχει κάνει… φτερά από τα ταμεία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. την τελευταία 4ετία – από το 2009, δηλαδή, και μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηγεσία αναζητεί τα χρήματα αυτά και ερευνά εξονυχιστικά την υπόθεση, προκειμένου να φθάσει στην άκρη του νήματος.

Καλά πληροφορημένες πηγές του PatrasTimes αναφέρουν πως για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί η κεντρική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει διατάξει έρευνα για να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναλάβει… δράση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπεύθυνος για την αφαίρεση των χρημάτων αυτών είναι ένας 45χρονος αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ο οποίος και φαίνεται πως διαχειρίζεται τα χρηματικά ποσά που καταφθάνουν στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, προκειμένου να διεκπεραιωθούν διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, ο ίδιος ο φερόμενος ως υπεύθυνος για την υπόθεση φαίνεται πως έχει παραδεχθεί τα πάντα, ότι δηλαδή αυτός έχει πάρει τα χρήματα από τα ταμεία.

Το θέμα απασχόλησε και την πολύωρη σύσκεψη που είχαν στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. με τον γενικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Ιωάννη Δικόπουλο, ενώ για το ζήτημα πηγές αναφέρουν πως έχει ενημερωθεί και η ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης