Η υπόθεση θανάτου της όμορφης σεφ, Σόνιας Αρμακόλα, στη Σκιάθο, τον Σεπτέμβριο του 2015, εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο.

Ο ιδιωτικοί ερευνητές Γιώργος Τσούκαλης και ο Γιώργος Μανίκας, διορισμένοι από την οικογένεια της 39χρονης μητέρας, έκαναν νέα αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η Σόνια Αρμακόλα. Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, υπάρχει μια σημαντική μαρτυρία που μιλά για προσωπικές διαφορές της Σόνιας με ένα άλλο πρόσωπο. Παράλληλα, οι ιδιωτικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις των εμπλεκόμενων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό

Η 39χρονη σεφ που καταγόταν και έμενε στο Δίστομο, είχε πάει το καλοκαίρι του 2015 στη Σκιάθο για να εργαστεί για σεζόν σε εστιατόριο.

Τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015, η Σόνια με παρέα ακόμη τριών ατόμων, δύο ανδρών και μιας γυναίκας, αποφάσισαν να πάνε μετά τη δουλειά για ποτό σε μπαρ του νησιού. Στις 4 τα ξημερώματα αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί για βραδινό μπάνιο, με δύο μηχανάκια. Όπως υποστηρίζει ο οδηγός της μηχανής που ήταν συνεπιβάτιδα η 39χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών σηκώθηκε όρθια στο μηχανάκι χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο οδηγός έχασε την ισορροπία, έπεσαν σε λακκούβα κι έπεσαν κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά όμως κι ενώ βρίσκονταν στην παραλία η Σόνια έχασε τις αισθήσεις της και η γυναίκα της παρέας τη μετέφερε λιπόθυμη στο Κέντρο Υγείας του νησιού με ταξί. Από εκεί μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο του Βόλου. Υπέκυψε στα τραύματά της στις 18 Σεπτεμβρίου 2015.

H σημαντική μαρτυρία και οι αντιφάσεις στις καταθέσεις των εμπλεκόμενων

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Τσούκαλης, υπάρχουν αντιφάσεις στις καταθέσεις των μαρτύρων. Η εκδοχή της φίλης της Σόνιας, που ήταν εκείνο το βράδυ μαζί τους, λέει ότι πρώτα πήγαν με τη Σόνια στα σπίτια τους να αλλάξουν και μετά ήρθε ο οδηγός της μηχανής και την πήρε. Η εκδοχή του οδηγού της μηχανής όμως λέει ότι έφυγαν κατ’ ευθείαν για την παραλία από το μπαράκι.

Όμως, το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η μαρτυρία ενός ανθρώπου, η οποία θα κατατεθεί στην αστυνομία τις επόμενες μέρες. Ο άνθρωπος αυτός κάνει λόγο για προσωπικές διαφορές της Σόνιας με ένα άλλο πρόσωπο. Αν ισχύουν όσα είπε ο μάρτυρας, τότε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας γίνεται πολύ πιο ρεαλιστικό.

Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι πρόκειται για δολοφονία

Η παραλία ΞανέμουΕίναι μια υπόθεση που απασχολεί εδώ και 3 χρόνια τις Αρχές, με την οικογένεια της Σόνιας να μιλά για δολοφονία.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κενά στις καταθέσεις των μαρτύρων. Θέλουν να διερευνήσουν τι έγινε πριν την μοιραία βόλτα με τα μηχανάκια αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής των 4 φίλων στη παραλία. Γι’ αυτό και κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: Star.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης