Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεϊκων. Στο τροχαίο σκοτώθηκαν δύο άτομα και τραυματίστηκε ένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο, καταγόταν από το Νιοχώρι Κυλλήνης και επέστρεφε στην Αθήνα, μετά την κηδεία του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας της γυναίκας, πέθανε το πρωί των Χριστουγέννων και οι οικογένειες των παιδιών του, που ζουν εκτός Ηλείας, ταξίδεψαν στον τόπο καταγωγής τους προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο.

Στο δρόμο της επιστροφής όμως, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην 51χρονη, η οποία ήταν συνοδηγός στο ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά και το οποίο οδηγούσε ο σύζυγός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγική λεπτομέρεια, είναι ότι αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου ήταν και ο γιος της 51χρονης, ο οποίος ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο.

Η είδηση του θανάτου της 51χρονης βύθισε στο πένθος και πάλι, μέσα σε λίγες ώρες, το Νιοχώρι Κυλλήνης. Τραγική μοίρα έλεγαν οι συγχωριανοί της, να «φύγει» το παιδί λίγες ώρες μετά τον πατέρα και με τέτοιο τρόπο…

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης