Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έδωσαν στην δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας του 70χρονου κτηνοτρόφου, Παντελή Δουρουντάκη.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που «έτρεξαν» την υπόθεση από την πρώτη στιγμή που έμαθαν για την εξαφάνιση του άτυχου άνδρα βρήκαν ύποπτα ευρήματα με τις έρευνες να τους οδηγούς στην περιοχή του Αλικιανού Χανίων, σημείο όπου ήταν θαμμένος ο κτηνοτρόφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 7 Μαρτίου στο αστυνομικό τμήμα ενώ μετά από πολύμηνη έρευνα οι αρχές κατάλαβαν ότι πίσω αυτήν κρύβονται τα δύο αδέρφια, 44 και 39 χρόνων τα οποία και συνελήφθησαν.

Μάλιστα, από νωρίς οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία από τα οποία προέκυπτε ότι ο άτυχος κτηνοτρόφος δολοφονήθηκε.

Θαμμένος πέντε μέτρα κάτω από το έδαφος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε μέτρα κάτω από το έδαφος βρισκόταν ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης σε μία έκταση όπου εκτελούσε εργασίες ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή έψαχναν στη συγκεκριμένη περιοχή χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα ωστόσο χθες, ο ένας από τους κατηγορουμένους, υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου θάφτηκε η σορός του άτυχου κτηνοτρόφου.

Οι άνδρες της αστυνομίας άρχισαν το σκάψιμο και βρήκαν πρώτα το αυτοκίνητο – σε βάθος πέντε μέτρων από το έδαφος – και ένα μέτρο πιο κάτω τον 70χρονο.

Σειρά τώρα έχει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αυτήν την ώρα η σορός του άτυχου άνδρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου κι έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος που δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και σε κατάσταση μουμιοποίησης με αποτέλεσμα το έργο του ιατροδικαστή να κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Συγγενείς επιτέθηκαν στα δύο αδέρφια

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για την δολοφονία του 70χρονου κτηνοτρόφου.

Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στο δικαστικό μέγαρο ήρθαν αντιμέτωποι με φραστικές επιθέσεις από τους συγγενείς του άτυχου άνδρα ενώ κάποιοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν με την δύναμη της αστυνομίας να επεμβαίνει.

Πηγή: cretapost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης