Απίστευτη τροπή πήρε η τραγική ιστορία με τον ηλικιωμένο που βρήκε φρικτό θάνατο το πρωί του Σαββάτου έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του.

Η πυρκαγιά ξέσπασε, σύμφωνα με το rthess.gr, στις 09.00 σε μικρή μονοκατοικία στην οδό Νικοπόλεως, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Από εκείνη τη στιγμή το πτώμα ήταν εκτεθειμένο στον δρόμο, με κίνδυνο να γίνει βορά στα ζώα, καθώς ο εκλιπών φρόντιζε δεκάδες σκυλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνόμος ειδοποίησε γραφείο τελετών για να μεταφέρει το πτώμα στο νεκροτομείο. Επειδή όμως δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθεί, δεν το παρέλαβε.

Τελικά, στις 13.30 ειδοποιήθηκε άλλο γραφείο τελετών, που δέχθηκε να κάνει τη μεταφορά, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έμενε επί χρόνια σε μικρή μονοκατοικία σε συγκρότημα που ανήκει στο Καρίπειο ίδρυμα.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οικονομικά ζητήματα. Τον φρόντιζε ένας νεαρός από την περιοχή, ο οποίος και τον βρήκε νεκρό το πρωί.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου είχαν ειδοποιηθεί από τον Δεκέμβριο για τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης