Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται από την Τρίτη ένας 23χρονος Σουηδός, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 19χρονης από τη Νορβηγία.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης έπειτα από καταγγελία που έκανε το πρωί της Τρίτης η 19χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του Σουηδού το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η κοπέλα διασκέδαζε έως τα ξημερώματα σε μπαρ στη πόλη της Ρόδου, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και βγήκε έξω.

Λίγα λεπτά αργότερα την ακολούθησε και ο 23χρονος, ο οποίος έδειξε να ενδιαφέρθηκε για την υγεία της, ενώ της πρότεινε να μεταβούν στο σπίτι του, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Η 19χρονη δέχτηκε και, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε, εκεί ο 23χρονος συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της παρά τη θέλησή της. Ο Σουηδός αρνείται τη κατηγορία και ισχυρίζεται ότι πράγματι έκαναν έρωτα, όμως με τη θέληση της κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 23χρονος συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται προκειμένου αύριο να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης