Κλειστό παραμένει το τμήμα της νέας Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου από την Ακράτα μέχρι το Αίγιο λόγω της χιονόπτωσης, ενώ μέχρι και το πρωί της Κυριακής παρέμεναν αρκετοί οδηγοί εγκλωβισμένοι.

Η παλαιά Εθνική Οδός στο σημείο εκείνο είναι ανοιχτή και η Τροχαία παρακάμπτει από εκεί την κίνηση από και προς την Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της συνεχιζόμενης πυκνής χιονόπτωσης η Τροχαία αυτοκινητόδρομων πραγματοποιούσε μέχρι αργά το βράδυ αναστροφή των οχημάτων στο ύψος των διοδίων του Κιάτου (ρεύμα προς Πάτρα) και στο ύψος των διοδίων του Ρίου (ρεύμα προς Αθήνα), καθώς περίπου στο 165χλμ. υπήρχε ευρεία επιχείρηση αποχιονισμού σε εξέλιξη (το τμήμα αυτό του αυτοκινητόδρομου είναι εντός κυκλοφοριακής ρύθμισης με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να μην επιχειρήσουν να ταξιδέψουν προς Πάτρα τις επόμενες ώρες και μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο έλεος του χιονιά βρίσκονταν όλη νύχτα δεκάδες οδηγοί οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στην νέα εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Αιγίου και συγκεκριμένα μεταξύ Αιγίου και Διακοφτό.

Οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο εθνικό δίκτυο, εξαιτίας κάποιων που αποφάσισαν να κάνουν αναστροφή πιθανότατα λόγω ατυχήματος, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η πραγματοποίηση αποχιονισμού από τα μηχανήματα της περιφέρειας.

ΠΗΓΗ: korinthostv.gr

Διαβάστε επίσης: Χιονιάς σαρώνει τη χώρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης