Σε αποκλεισμό της ΔΟΥ Σπάρτης έχουν προχωρήσει από νωρίς το πρωί σήμερα οι αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι με αγροτικά αυτοκίνητα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο, μην επιτρέποντας την είσοδο στο προσωπικό.

Οι αγρότες έφραξαν την είσοδο της ΔΟΥ με μπάλες από σανό και θα παραμείνουν στο σημείο έως τη λήξη ωραρίου της υπηρεσίας, ώστε να μη λειτουργήσει για το κοινό. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Κλειστοί οι δρόμοι στην Πελοπόννησο

Το βράδυ της Τρίτης οι εκπρόσωποι των μπλόκων της Πελοποννήσου συναντήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να μεταβούν στην Αθήνα την Παρασκευή με τα τρακτέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κορινθία συνεχίζεται ο αποκλεισμός της νέας εθνικής οδού, ενώ οι αγρότες θα κλείσουν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο Καλαμάκι, από τις 16.00 έως τις 20.00.

Σημειώνεται πως, όταν είναι κλειστή και η παλαιά εθνική οδός, η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι.

Στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου, οι αγρότες της Αρκαδίας θα κλείσουν τα διόδια Νεστάνης από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα. Όσο είναι κλειστός ο αυτοκινητόδρομος, η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Στην Αργολίδα, οι αγρότες θα μείνουν στα μπλόκα τους σε Δαλαμανάρα και Κουτσοπόδι, ενώ παράλληλα οργανώνονται για την άνοδό τους στην Αθήνα.

Πηγή φωτό-βίντεο: photoreporter.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης