Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 62χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Αυγούστου στα Μέγαρα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γκόσδη Αντώνιο του Παναγιώτη και της Πολυξένης, γεννηθέντα στις 4-9-1955 στα Μέγαρα Αττικής.



Το χρονικό του εγκλήματος

Ο άνδρας συνελήφθη στις 17 Αυγούστου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος, μεσημβρινές ώρες της 14 Αυγούστου 2017, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής εντόπισε διερχόμενη 11χρονη ανήλικη και χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα την έπεισε να τον ακολουθήσει σε περιφραγμένο οικόπεδο, όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις. Η ανήλικη αντέδρασε, έφυγε από τον χώρο και ενημέρωσε άμεσα τους οικείους της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών και ακολούθως σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε σε βάρος του ένταλμα προσωρινής κράτησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης