Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ένοπλων ληστειών στην Αθήνα. Οι δράστες πραγματοποιούσαν διαρρήξεις σε σπίτια και με την απειλή όπλων και τη χρήση βίας άρπαζαν χρήματα κι άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Πρόκειται για τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. (επ) METO (ον) GERTI του LUAN και της FERUZE , γεννηθέντα το 1983 στην Αλβανία.

2. (επ) BINO (ον) NORI του ILIR και της HERVO, γεννηθέντα το 1973 στην Αλβανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού από δράστες ενεργήσαντες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της παράνομης οπλοφορίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της απόδρασης κρατουμένου.

Επιπλέον, ο 33χρονος αναζητείτο από το 2013 ως δραπέτης φυλακών, όπου εξέτιε ποινή 10ετούς κάθειρξης για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 13-12-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, τη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις με την ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης